Gratis fragt over 600 kr | Levering: 1-3 dage | Se åbningstider
Levering: 1-3 dage | Se åbningstider

Om Lisbjerg Garn

Information

Lisbjerg Garn er en net- og hjemmebutik, beliggende i Lisbjerg i det nordlige Aarhus. Lisbjerg Garn er en lille hyggelig en af slagsen,  hvor du i ro og mag kan kigge på inspirerende opskrifter og gode garnkvaliteter.

Mit navn er Heidi Thorsager. Jeg slog dørene op til min lille hyggelige garnbutik i oktober 2012. Familen Thorsagers kælder blev forvandlet til en lille oase af garn - Jeg startede min lille garnbix i oktober 2012. Min mand blev "smidt ud" af sit værksted i vores kælder, også gik ombygningen ellers i gang. Siden er endnu et værelse blevet lagt til så der kunne blive plads til alle de nye spændende strikketing :-)

Min butik skal være et sted hvor du får god service og personlig betjening, hvor der er tid til en hyggesnak.

Jeg laver gerne arrangementer for strikkeklubber, hvor jeg serverer lidt sødt til ganen og har gode tilbud.
På sigt vil jeg arrangere workshop´s og kurser i teknikker og nye ideér.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet og farver i mit valg af garner og leverandører. Jeg har været vidt omkring og valget er faldet på Sandnes Garn - Filcolana - CaMaRose - Cewec - Hjelholt Uldspinderi - Hjerte Garn, men det er svært at holde sig fra andre super gode steder. Jeg forsøger at holde priserne på et rimeligt leje, så derfor kan jeg med stolthed sige: "Super kvalitet til rimelige priser" Jeg sælger kun garn, hvor producenterne garanter god dyrevelfærd, såsom mulsing er et total no go. Det er trods alt de søde dyr der leverer det skønne garn til os. Jeg vil hellere give lidt mere for garnet, og være sikker på at dyrene har haft det godt. 

Med strikkepinde var jeg ikke i tvivl, Knit Pro i træ og Addi i metal, samt Clover hæklenåle Det bedste på markedet!

Jeg svarer altid på tvivlsspørgsmål og tager imod gode råd, hvis der er noget på hjemmesiden der ikke fungerer, tøv ikke med at skrive eller ringe til mig :-)

Jeg glæder mig til at handle med dig!

Og vil stå på pinde for, at du får en god oplevelse!

Åbningstider:  

Mandag Lukket
Tirsdag 12.00 - 17.00
Onsdag 12.00 - 17.00
Torsdag 12.00 - 17.00
Fredag  12.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Venlig strikke hilsen 

Heidi